+36306818121 info@bsitszerviz.hu

ShieldUp telefonfólia, ami közel elpusztíthatatlan

feb 9, 2022

Mindannyiunknak ismerős lehet az az érzés, amikor végre megvesszük régóta kiszemelt telefonunkat és szeretnénk mindent elkövetni, hogy meg tudjuk őrizni az eredeti állapotát. Egy ilyen (sokszor) több 100 ezres befektetés után a vásárlók jórésze felkeresi valamelyik külföldi internetes webáruházat és megrendeli az 1-2 dolláros, kínai minőségű fóliát és tokot, ami ráadásul, akár 1 hónapot is utazhat mire a postaládánkban landol, addig is védelem nélkül hagyva a telefont. Ráadásul idén júliustól minden rendelés után még VÁM-ot kell fizetni függetlenül a rendelés összegétől vagy méretétől. A meglepetés pedig akkor jöhet még csak, amikor kiderül, hogy nem is illeszkedik tökéletesen a telefonra, vagy buborékosan, pontatlanul, koszosan kerül felhelyezésre, visszaszedni pedig már nem lehet. A pár dolláros tokok pedig a tökéletes kialakítással rendelkező telefonok designjét tudják rontani. 

A Shield Up fóliák erre nyújtanak megoldást. Ritka, kevésbé ismert, régi telefonokra is szinte egytől-egyik méretpontosan felhelyezhetők, mivel helyben, egyedi méretben gyártjuk le és vágjuk ki számodra, így nem kell attól félni, hogy nem fog tökéletesen illeszkedni a készülékre. Nagy előnye még, hogy a ShieldUp karc- és ütésálló fóliák hajlított kijelzős telefonokra és még okosórákra is is felhelyezhetők. A Shield Up fóliát egy alapos tisztítást követően 10 perc alatt fel is helyezzük számodra, így egy ajándék kávé mellett meg is várhatod, amíg elkészülünk vele.

Az eredmény egy 360 fokban szinte törhetetlen készülék, kényelmes, rugalmas, gumiszerű tapintással, ami a hagyományos fóliákkal ellentétben nem levegősödik fel és nem törik össze egy hétköznapi mechanikai hatás következtében (azért egy fúróval nem ajánlatos nekieesni), továbbá nem zavarja vagy torzítja a kamerák vagy a hangszórók tökéletes működését. 

Shield Up fóliákat kétféle vastagságban kérheted telefonod előlapjára és hátlapjára. A kivágásnál a kamerákat és a hangszórók működését nem fogja zavarni vagy torzítani (ellentétben a hagyományos További információkért keress minket az alábbi elérhetőségeken:

7624 Pécs, Garay u. 31.  |  www.bsitszerviz.hu  |  info@bsitszerviz.hu  |  + 36306818121